1 százalék

2016-ban összesen 161.262 Ft érkezett az adójóváírásból. Támogatónknak köszönjük.!

Adószámunk: 19815929-2-41

Önnek semmibe nem kerül, az egyesületnek mégis nagy segítség!

Jövőre is rendelkezzen majd az 1%-ról! Ne hagyja az államkasszában, ha maga is dönthet arról, ki kapja! Ha nem maga készíti adóbevallását, akkor adja oda adószámunkat a könyvelőnek és kérje, hogy adja is le a rendelkezést a bevallással együtt!

Továbbra is számítunk adóforintjaikra! Kérjük, adóbevallásában ne feledjen el rendelkezni erről, és ha teheti, egyesületünket jelölje meg kedvezményezettként!

Köszönjük mindenkinek, aki az "1%" adófelajánlásáról korábban is a PNYME javára rendelkezett. Ezzel az ingyenes gesztussal nemes célt támogatnak.

Nem ismeretlen hátterű ügyekhez, hanem a szakmai közvélemény előtt zajló, minden elemében átlátható, a szakmáink javát szolgáló nyilvános tevékenységhez adják azt a támogatásukat, ami egyébként egyetlen forintjába sem kerül!

Az egyesület mindig minden forinttal nyilvánosan elszámolt. Azzal is amit tagjaitól tagdíjként, támogatásként kapott és a saját tevékenysége folytán keletkezett bevételeivel is!  És ez így lesz továbbra is.


Ha környezetében tud olyat, aki nem rendelkezik erről, vagy bizonytalan, kinek szánja, azt győzze meg: adja az egyesület céljaira!

1% felhasználásáról szóló APEH bevallás


Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Alapítva 1948
Székhely: H-1135 Budapest, Tahi út 53-59.
Telefon: 783-0347 Fax: 780-6460 E-mail: pnyme@pnyme.hu
Szaklapjaink: Magyar Grafika - Papíripar - Kenőpapír
Megközelíthetőség

Tárhelyszolgáltatónk a 3 in 1 Hosting Bt.